Pinjaman Peribadi

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat.
Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda dengan tempoh pembayaran balik yang flexibel.


Pinjaman Peribadi yang ditawarkan adalah untuk semua jenis tujuan, dimana ia akan dapat membantu anda memperolehi kehendak dan keperluan anda pada bayaran ansuran bulanan yang diukir khas untuk anda dan tidak membebankan.

Dokumen Yang Diperlukan

  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • 3 bulan penyata bank
  • Salinan kad pengenalan
  • Bil elektrik & air terkini
  • Penyata KWSP terkini

Pinjaman Bernilai Tinggi

Kami menawarkan pinjaman peribadi yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda dengan skim kelulusan yang cepat.

Kadar Bunga Yang Rendah

Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda denga kadar faedah serendah 1% sebulan dan tempoh pembayaran balik yang flexibel.

Kelulusan Yang Mudah

Pinjaman anda akan diluluskan dengan cepat jika anda mematuhi syarat-syarat pinjaman kami dan tunai diberikan dengan segera.

Perlukan Bantuan Kewangan?

Pinjaman Bercagar

Kami memberi pinjaman bercagar bernilai tinggi kepada rumah, rumah kedai atau tanah kosong. Kami akan menilai barang cagaran anda, jika jumlah cagaran dapat diterima oleh anda, wang tunai akan diberikan segera kepada anda bersama-sama dengan resit cagaran.


Kami menerima cagaran seperti Rumah Teres, Banglo, Semi-D, Town House ,Rumah Kedai, Tanah Kosong Dan Lain-Lain. Anda perlu membawa barangan / dokumen anda yang ingin dicagarkan dan serahkan kepada kami untuk pengesahan. Penebusan barang cagaran anda boleh dibuatkan selepas penyelesaian baki hutang telah dijelaskan.

Hadapi Masalah Kewangan?

Kami sedia membantu selesai masalah kewangan anda. Penasihat-penasihat kewangan kami sentiasa sedia membantu anda. Hubungi Kami Sekarang!